Het onderzoek (de poll) en handige tips!

Het onderzoek (de poll)

Is een poll nuttig? Is het irritant? Ja, dat is het allemaal zeker, maar als het goed is, levert het goede en minder goede ervaringen op. En die gaan wij nu met jullie delen.
Studio-Online-webapplicatie-winter

Op gebruiksvriendelijkheid en performance hebben jullie de webapplicatie gemiddeld beoordeeld op een 9 en een Net Promoter Score (NPS®) van 50.
Prachtig en we zien het als een extra stimulans voor onze slimme ontwikkelaars.

Verder hebben we jullie gevraagd wat we nog zouden kunnen verbeteren. Behalve een paar prachtige complimenten, waarvoor dank, waren er ook vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van hergebruik van instellingen. We zullen een paar van deze vragen uitleggen in onze tips!

Bedankt voor alle waarderingen en opmerkingen. We nemen weer afscheid van deze poll.

Tip(s) van de maand

Bewaren van instellingen
Het bewaren van je instellingen is erg handig voor de volgende opdracht(en). Nadat je de keuze voor een bestandsformaat, achtergrond, afmetingen e.d. hebt gemaakt kun je onderaan het menu je specificaties opslaan.

Laden van instellingen
Het laden van instellingen is vervolgens heel eenvoudig door vanuit het dropdown menu de juiste specificatie te selecteren.
Specificaties hergebruiken-Studio-OnlineSpecificaties laden-Studio-Online

Bij Studio-Online werken we dagelijks met veel plezier aan het creëren van de mooiste beelden en het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Meer nieuws?

Volg ons op social media en bekijk het blog en de website regelmatig voor meer nieuws, tips en updates!

Feedback?

Heb je vragen, opmerkingen of tips? We luisteren graag naar je!

FacebookTwitterLinkedInEmail
Tags: