Nieuwsbrief april 2016

Deze maand hebben wij de up- en download van onze applicatie voor beeldbewerking verbeterd. Zo kun je vanaf nu bijvoorbeeld één of enkele beelden uit een afgeronde opdracht los downloaden.

Verbeterde upload

Deze maand hebben wij gewerkt aan het verbeteren van de upload van onze applicatie. Heb je een grote batch beelden? Verdeel deze dan over opdrachten van maximaal 50 beelden voor een snelle en goede verwerking.

Upload

Losse beelden downloaden

Heb je even snel één of enkele beelden nodig, maar wil je liever niet wachten op de download van het hele zip-bestand? Dat kan! Open de opdracht op je dashboard en klik de preview(s) aan die je wilt downloaden.

Klik op de preview van een beeld om het te downloaden

Blog-update: webshoppresentatie

Als je een webshop hebt, dan wil je natuurlijk dat je productfoto’s mooi uitgelijnd naast elkaar staan. Zo krijgen je bezoekers een goed overzicht van je aanbod. In dit artikel lees je hoe je de witmarge kunt gebruiken voor een nette online productpresentatie.

Het vrijstaande product is gecentreerd uitgelijnd met behulp van de vaste witmarge.

Bij Studio-Online werken we dagelijks met veel plezier aan het creëren van de mooiste beelden en het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Meer nieuws?

Volg ons op social media en bekijk het blog en de website regelmatig voor meer nieuws, tips en updates!

Feedback?

Heb je vragen, opmerkingen of tips? We luisteren graag naar je!

FacebookTwitterLinkedInEmail
Tags: