Studio-Online - Over Ons
Inloggen

Je gekozen specificatie wordt geladen.

 • Simpel

  Regel zelf je opdrachten met onze intuïtieve online tool
 • Veilig

  Jouw data veilig en versleuteld
 • Snel

  Standaard binnen 24 uur,
  spoedleveringen mogelijk
 • Service

  Kom je er niet uit? Dan gaan we je persoonlijk helpen

Over Studio-Online

Wij zijn in 2006 gestart met Studio-Online, een online studio, waar je 24 uur per dag gebruik van kan maken. Inmiddels hebben veel merken, retailers, webwinkels en corporate ondernemingen gebruik gemaakt van de verschillende diensten die wij aanbieden. Door de hoge volumes die dagelijks door ons verwerkt worden zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit voor gunstige tarieven aan te bieden. Voor al het standaard werk waar je ons liever niet elke keer over wil bellen, hebben we een slimme en mooie applicatie ontwikkeld. Je kunt hier op elk gewenst moment van de dag of nacht je beelden in uploaden en aangeven wat je wil dat wij ermee doen. Je kunt direct betalen en bestellen via deze applicatie.
 Betrouwbaarheid, kwaliteit en ambitie zijn kernwaarden voor ons team. Wij worden graag uitgedaagd door onze klanten en willen opvallend zijn in onze oplossingen. En voor maatwerk? Daarvoor hebben we een team in Amsterdam met ervaren grafische professionals die de beelden volgens jouw specifieke wensen bewerken.

Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres Cruquiusweg 98 P
1019AJ Amsterdam Routebeschrijving
Telefoon +31 (0)20-2442540
Ma. t/m Vr. van 09:00 tot 17:30 uur
KVK 34260703, Amsterdam  
E-mailadressen
BTW NL817272252B01

MVO

Studio-Online voert een actief beleid met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Wat betekent het concreet voor Studio-Online?
 1. Studio-Online (en het partnerbedrijf in India) heeft de intentie de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen na te leven (zie ook: www.oesorichtlijnen.nl).
 2. The International Marketing Expedition (TIME), onderdeel van de Universiteit van Tilburg, heeft in opdracht van Studio-Online een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar het maatschappelijk verantwoord ondernemen van het partnerbedrijf in India. Een rapport van dit onderzoek ligt ter inzage op ons kantoor.
 3. Studio-Online refereert aan de Dalit Discrimination Check. Dit is een onderzoek dat is uitgevoerd bij ons partnerbedrijf in India. Dit onderzoek is door het Ministerie van Economische Zaken geselecteerd om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in India te kunnen aantonen en is specifiek gericht op internationaal ondernemen in India. Het besteedt ook nog veel aandacht aan de discriminatie rondom het kastenstelsel. (www.humanrightsbusiness.org).
 4. Tot slot draagt Studio-Online continue bij aan de kennisontwikkeling van de eigen medewerkers en die van het partnerbedrijf. Door bedrijfsbezoeken, maar ook vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor (via telefoon, skype en e-mail) worden de Indiase medewerkers continue bijgeschoold en kunnen zodoende voldoen aan de kenniseisen van de Nederlandse klanten. Daarnaast breiden we onze bedrijfsactiviteiten verder uit en worden ook daarin de Indiase medewerkers meegenomen in om- en bijscholing.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u krijgen bij Pieter Veenema (tel: +31 (0)20-2442540 /pieter@studio-online.nl). pieter@studio-online.nl ).

Hulp nodig?

Chat met ons!

Snel en persoonlijke hulp*

Van 09:00 tot 17:00
m.u.v. feestdagen en het weekend.

Betaalmogelijkheden

Bij ons betaal je veilig online met ...

MasterCard Visa iDeal PayPal
Probeer het gratis!
Begin nu en krijg éénmalig € 25 tegoed.
Nu een opdracht beginnen

Bestanden uploaden

0 %