Fotografie, professioneel en herkenbaar

Quote Icon

Voor SNS Bank is dit een fantastische oplossing, hierdoor heeft Studio-Online al onze 1200 medewerkers kunnen fotograferen en is onze zichtbaarheid vergroot naar onze klanten.

Quote Icon

Studio-Online is onze partner voor beeldbewerking. De kwaliteit in beeldbewerking en de ontwikkeling van een koppeling met onze workflow zijn hier een goed voorbeeld van. Hearst Magazines.

Quote Icon

Wij als WPG Media werken al jaren erg prettig samen met Studio-Online, voor zowel fotografie als beeldbewerking van onze kinderboeken en magazines.

Quote Icon

Studio-Online is voor ons, Goossens wonen & slapen, een goede partner in creatieve beeldbewerking. Zij leveren ons hoge kwaliteit en een goede service, dat is precies wat wij nodig hebben.

Flexibele Teamfoto

Portretfotografie nieuwe stijl

Ben je op zoek naar een professionele teamfoto voor jouw bedrijf? Een teamfoto geeft een bedrijf een gezicht en persoonlijkheid.

Studio-Online heeft een mooie oplossing voor het fotograferen van portretten. We hebben een applicatie ontwikkeld voor onze klanten, waarmee het mogelijk is om na de fotografie alle portretten zodanig te verwerken dat er automatisch teamfoto’s samengesteld kunnen worden en iedere medewerker een dashboard heeft met alle foto’s, die weer direct te downloaden en te gebruiken zijn voor doeleinden als LinkedIn, smoelenboeken, welkomstschermen, support chats, etc.

Geïnteresseerd?
Maak snel een afspraak

Productfotografie

Fotografie

Door onze jarenlange ervaring in productfotografie en het bewerken van beelden zijn wij in staat om dit voor grote opdrachtgevers te realiseren. De capaciteit in bewerking hebben wij door de jaren heen opgebouwd en door onze flexibele schil van fotografen kunnen wij elke opdracht aan. En we houden we de uitstraling en herkenbaarheid consistent, ook als er op veel verschillende momenten gefotografeerd en bewerkt wordt.

Regulier of high-end?

Bij productfotografie wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen reguliere productfotografie en high-end productfotografie. Bij de eerste categorie draait het vooral om meer duidelijkheid geven over het product, bij de tweede is de setting van de foto en de sfeer die het oproept van groot belang. In beide gevallen krijg je een aantrekkelijke foto om jouw product aan jouw klanten te tonen.

Geïnteresseerd?
Maak snel een afspraak

Diensten

Wil je ons iets vragen? Wij helpen je graag!

Betrouwbaarheid, kwaliteit en ambitie zijn kernwaarden voor ons team. Wij worden graag uitgedaagd door onze klanten en willen opvallend zijn in onze oplossingen.

En voor maatwerk? Daarvoor hebben we een team in Amsterdam met ervaren professionals. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek.