Beeldbewerking makkelijk gemaakt

Probeer nu gratis

Simpel

Met onze intuïtieve applicatie

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Snel

Standaard binnen 24 uur

Service

We helpen je persoonlijk

Simpel

Met onze intuïtieve applicatie

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Snel

Standaard binnen 24 uur

Service

We helpen je persoonlijk

One-stop-shop voor al uw beelden

Voor elke bewerking kun je bij Studio-Online terecht. Vereist het vakmanschap en overleg, dan bespreken onze professionals in de studio de details met je. Veel beelden of enkele beelden, wij hebben voor elke aanvraag een oplossing. Het komt ook voor dat het beter is om opnieuw te fotograferen of gebruik te maken van stock beelden voor bepaalde details. Het kan ons niet complex genoeg zijn. Scroll beneden door het menu om de beeldbewerking mogelijkheden te ontdekken!

Vrijstaand maken Kleurbewerking Styling & retouche Kraagmontage Schaduw
Omkleuren

Vrijstaand maken

Onze professionele teams staan 24 uur per dag voor je klaar. Dagelijks verwerken wij duizenden beelden voor onze klanten. Van retailers tot webshops, van uitgeverijen tot individuele fotografen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is belangrijk voor onze klanten, wij maken dit elke dag weer waar.

Kleurbewerking

Ons team heeft veel ervaring en kan jou zeker helpen met eenvoudige en ingewikkelde bewerkingen. Wij kunnen huid tinten voor je corrigeren of beeld aanzetten indien gewenst, zodat je het kunt gebruiken in je magazine of op je website.

Styling & retouche

In deze bewerking minimaliseren wij de storende elementen en maken we het kledingstuk symmetrisch. Ook zorgen we dat het product rechtgezet wordt. Deze vorm van nabewerking bespaart je tijd bij het fotograferen en geeft vaak een beter resultaat.

Kraagmontage

Deze techniek wordt gebruikt bij de productfotografie van mode. Je kunt een paspop gebruiken, deze aankleden en vervolgens fotograferen. Daarna fotografeer je los de weggevallen delen, met beeldbewerking wordt de kraag of de binnenkant van de broek in het kledingstuk gemonteerd. Het effect is dat een kledingstuk wordt getoond alsof er een model in zit.

Schaduw

Een schaduw wordt vaak gebruikt als beelden vrijstaand gemaakt zijn, maar je niet wil dat het beeld gaat zweven. Het meest natuurlijke resultaat, krijg je door een bestaande schaduw te gebruiken. Deze dient dan wel mee gefotografeerd te zijn.

Boxsizer image

Beeldbank

Voor het bewaren van je originele beelden en je bewerkte beelden kun je gebruik maken van de Beeldbank. In de Beeldbank kun je al je media organiseren en beschikbaar stellen voor je collega's, klanten of leveranciers. Het maakt het een stuk makkelijker en sneller om overzicht te houden en is bovendien aangesloten op al onze diensten, zodat je eenvoudig de beelden kunt laten bewerken of de bewerkte beelden weer ontvangt via jouw beeldbank.

Meer weten?
Boxsizer image

Flexibele Teamfoto

Of kijk eens bij onze oplossing voor het fotograferen van je collega's, met onze Flexibele Teamfoto kun je van individuele portretten teamfoto's maken. Geen zorgen meer als iemand nieuw in een team komt of vertrekt, met de Flexibele Teamfoto heb je direct een up-to-date teamfoto!

Meer weten?
Boxsizer image

Productfotografie

Ook als je hulp nodig hebt bij Productfotografie staan wij voor je klaar. Van een simpele voetbal tot een ingewikkelde fiets, we kunnen het allemaal.

Meer weten?