Beeldbewerking makkelijk gemaakt

Probeer nu gratis

Simpel

Met onze intuïtieve applicatie

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Snel

Standaard binnen 24 uur

Service

We helpen je persoonlijk

Simpel

Met onze intuïtieve applicatie

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Snel

Standaard binnen 24 uur

Service

We helpen je persoonlijk

Vrijstaand maken Kleurbewerking Styling & retouche Kraagmontage Schaduw
Omkleuren

Vrijstaand maken

Onze professionele teams staan 24 uur per dag voor je klaar. Dagelijks verwerken wij duizenden beelden voor onze klanten. Van retailers tot webshops, van uitgeverijen tot individuele fotografen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is belangrijk voor onze klanten, wij maken dit elke dag weer waar.

Kleurbewerking

Ons team heeft veel ervaring en kan jou zeker helpen met eenvoudige en ingewikkelde bewerkingen. Wij kunnen huid tinten voor je corrigeren of beeld aanzetten indien gewenst, zodat je het kunt gebruiken in je magazine of op je website.

Styling & retouche

In deze bewerking minimaliseren wij de storende elementen en maken we het kledingstuk symmetrisch. Ook zorgen we dat het product rechtgezet wordt. Deze vorm van nabewerking bespaart je tijd bij het fotograferen en geeft vaak een beter resultaat.

Kraagmontage

Deze techniek wordt gebruikt bij de productfotografie van mode. Je kunt een paspop gebruiken, deze aankleden en vervolgens fotograferen. Daarna fotografeer je los de weggevallen delen, met beeldbewerking wordt de kraag of de binnenkant van de broek in het kledingstuk gemonteerd. Het effect is dat een kledingstuk wordt getoond alsof er een model in zit.

Schaduw

Een schaduw wordt vaak gebruikt als beelden vrijstaand gemaakt zijn, maar je niet wil dat het beeld gaat zweven. Het meest natuurlijke resultaat, krijg je door een bestaande schaduw te gebruiken. Deze dient dan wel mee gefotografeerd te zijn.

“Wij als WPG Media werken al jaren erg prettig samen met Studio-Online, voor zowel fotografie als beeldbewerking van onze kinderboeken en magazines.” Patrick Swart / Ceo / WPG Media

“BUILDING THE AIRPORT OF THE FUTURE” Schiphol docuserie / video Studio-Online

“Studio-Online is voor ons een goede partner in creatieve beeldbewerking. Zij leveren ons hoge kwaliteit en een goede service, dat is precies wat wij nodig hebben.” Ronnie van Tuijl / Goossens wonen & slapen / Fotografie

“Voor SNS Bank is dit een fantastische oplossing, hierdoor heeft Studio-Online al onze 1200 medewerkers kunnen fotograferen en is onze zichtbaarheid vergroot naar onze klanten.” Pieter van der Krol / Marketing Retail

“Studio-Online is onze partner voor beeldbewerking. De kwaliteit in beeldbewerking en de ontwikkeling van een koppeling met onze workflow zijn hier een goed voorbeeld van. ” Patrick Wissink / Beeldredactie - Hearst - Quote

Boxsizer image

Beeldbank

De Beeldbank om al je bestanden veilig en gestructureerd te delen en te bewaren. Veel mogelijkheden om de beelden te labellen, collecties aan te maken en deze te delen met collega’s of externen. Ook is het verbonden met al onze overige diensten zodat je eenvoudig de beelden kunt laten bewerken of de bewerkte beelden weer ontvangt via jouw beeldbank.

Meer weten
Boxsizer image

Flexibele Teamfoto

Van een individuele foto naar de Flexibele Teamfoto! Je kunt nu een professionele foto van elke medewerker laten maken.

Samenstellingen in de teams zijn op ieder moment eenvoudig en snel aan te passen.

Meer weten
Boxsizer image

Productfotografie

Voor productfotografie kun je ook bij Studio-Online terecht. We fotograferen zowel bij onze klanten op locatie als in onze studio. Kinderboeken, paraplu's, waterflessen, pennen, we fotograferen het graag en bewerken de beelden direct op maat. In de samenwerking tussen fotografie en bewerking onder een dak hebben onze klanten een voordeel in doorlooptijd en kwaliteit.

Meer weten