Support – Wij helpen je graag

Wij helpen je graag

Waar is Studio-Online de beste keuze voor?
Studio-Online helpt je producten optimaal te presenteren, in je webshop, op je website, in je presentatie en je magazine. Studio-Online is de juiste keuze voor iedereen die op zoek is naar professionele foto's en video's tegen een scherpe prijs.
Welke service biedt Studio-Online?
Studio-Online heeft een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van fotografie, video en beeldbewerking zoals vrijstaand maken, kleurbewerking, styling & retouche, schaduw en kraagmontage.
Hoe werkt Studio-Online?
Studio-Online staat bekend om zijn professionele diensten en uitstekende klantenservice.
Wij werken met een intelligente webapplicatie voor beeldbewerking die onze klanten de juiste service biedt op het gebied van veiligheid van data, voortgangsbewaking, administratieve module en een betalingsmodule.
Je kunt 24 uur per dag beelden naar ons uploaden, alle beelden die wij binnen krijgen worden direct in behandeling genomen en verwerkt. Je kunt je beelden binnen 24 uur, of zelfs 12 uur, van ons terug ontvangen.
Ook je specifieke wensen kunnen worden beheerd via deze webapplicatie.
Voor wie werkt Studio-Online?
Wij werken voor uitgeverijen, retailers, webwinkels, eigenlijk voor iedereen die beeld en video wil laten bewerken of maken.
Disclaimer
Studio-Online B.V. (Kamer van Koophandel: 34260703), hierna te noemen Studio-Online, verleent je hierbij toegang tot https://studio-online.nl/ en nodigt je uit het aangebodene af te nemen. Studio-Online behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen. Beperkte aansprakelijkheid Studio-Online spant zich in om de inhoud van https://studio-online.nl/zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op https://studio-online.nl/ aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Studio-Online. In het bijzonder zijn alle prijzen op https://studio-online.nl/ onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op https://studio-online.nl/ opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Studio-Online nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. Auteursrechten Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Studio-Online B.V., uitgezonderd het materiaal dat je zelf uploadt. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Studio-Online B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Overig Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd.Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?
Klik hier om uitgebreid onze algemene voorwaarden te lezen: studio-online.nl/algemene-voorwaarden
Waar kan ik jullie Privacybeleid vinden?
Klik hier om uitgebreid ons privacybeleid te lezen: studio-online.nl/privacy
Hoe gaat Studio-Online om met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?
Studio-Online voert een actief beleid met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wat betekent dit concreet voor Studio-Online?

I. Studio-Online (en ons partnerbedrijf in India) heeft de intentie de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen na te leven (zie ook: oesorichtlijnen.nl).

II. The International Marketing Expedition (TIME), onderdeel van de Universiteit van Tilburg, heeft in opdracht van Studio-Online een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar het maatschappelijk verantwoord ondernemen van ons partnerbedrijf in India. Een rapport van dit onderzoek ligt ter inzage op ons kantoor.

III. Studio-Online refereert aan de Dalit Discrimination Check. Dit is een onderzoek dat is uitgevoerd bij ons partnerbedrijf in India. Dit onderzoek is door het Ministerie van Economische Zaken geselecteerd om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in India te kunnen aantonen en is specifiek gericht op internationaal ondernemen in India. Het besteedt ook veel aandacht aan de discriminatie rondom het kastenstelsel (www.humanrightsbusiness.org).

IV. Tot slot draagt Studio-Online continue bij aan de kennisontwikkeling van de eigen medewerkers en die van ons partnerbedrijf. Door bedrijfsbezoeken, maar ook vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor (via telefoon, Skype en e-mail) worden de Indiase medewerkers continu bijgeschoold en kunnen zodoende voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse klanten. Daarnaast breiden we onze bedrijfsactiviteiten verder uit en worden ook daarin de Indiase medewerkers meegenomen in om- en bijscholing.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u krijgen bij Gabrielle Berkhout.

Hoe kan ik mij registreren?
Je kunt je online registreren. Onder de button inloggen kun je een account aanmaken. We vragen je enkele gegevens in te vullen.
Als je op bevestigen klikt ontvang je binnen enkele ogenblikken een e-mail met een link en een wachtwoord. Om je account te activeren klik je op de link. Log in met je wachtwoord. Nu kun je direct beelden uploaden en een opdracht plaatsen.
Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Ja, de eerste keer log je in met het wachtwoord dat je van ons (per e-mail) hebt ontvangen. Hierna kun je je wachtwoord wijzigen in je persoonlijke omgeving.
Moet ik speciale software installeren om mijn opdrachten naar Studio-Online te sturen?
Nee, de webapplicatie is volledig webgebaseerd. Je hoeft dus geen software op je computer te installeren, maar kan via een webbrowser direct van het programma gebruikmaken. Wel adviseren wij om een redelijk recente webbrowser te gebruiken.
Welke beeldbewerkingssoftware gebruikt Studio-Online?
Wij werken met Adobe Photoshop om de beelden te bewerken. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, dat betekent dat wij altijd met de nieuwste versies werken.
Hoeveel beelden kan ik tegelijk uploaden?
Er is een limiet van 120 beelden per opdracht. Gaat het structureel om grotere hoeveelheden data, dan is een koppeling met onze webapplicatie waarschijnlijk praktischer. Neem hiervoor contact met ons op.
Hoe weet ik wanneer mijn beelden klaar zijn?
Je ontvangt van ons een e-mail op het moment de opdracht voor je klaarstaat. Je ontvangt alle correspondentie altijd op het e-mailadres waarmee je de opdracht hebt aangemaakt.

Kan ik korting krijgen?
Wij hanteren scherpe prijzen zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.
Heb je structureel grote hoeveelheden beeld en wil je praten over de prijs dan kun je contact opnemen
via sales@studio-online.nl of ons bellen op +31 (0)20-2442540.
Biedt Studio-Online betaling op rekening aan?
Voor klanten met structureel grote opdrachten is betaling op rekening mogelijk. Hiervoor kun je contact opnemen
met onze sales afdeling via sales@studio-online.nl of +31 (0)20-2442540.
Welke betalingsmethodes kan ik gebruiken?
Nadat je bent ingelogd kun je binnen de beveiligde omgeving je opdrachten aanmaken en direct zien wat de kosten zijn.
Je kunt veilig online betalen met Visa, Mastercard, via iDeal of Paypal account. Betaal per opdracht of waardeer je tegoed op zodat je een volgende keer nog sneller klaar bent.

Wil je betalen op rekening? Neem contact met ons op.
Welke levertijden hanteren jullie?
Je kunt 24 uur per dag beelden naar ons uploaden, alle beelden die wij binnen krijgen worden direct in behandeling genomen en verwerkt. Je kunt je beelden binnen 24 uur, of zelfs 12 uur, van ons terug ontvangen.
(Zondag wordt niet meegerekend bij het vaststellen van de (terug)levertijd.)
Waar kan ik mijn factuur vinden?
Als je bent ingelogd kun je in je persoonlijke omgeving op het kopje Facturen aanklikken. Hier kun je de facturen downloaden.
Wat ik wil staat er niet bij. Wat nu?
Wanneer je iets wenst dat je niet kunt aangeven binnen onze webapplicatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hoe importeer ik een vrijstaand gemaakt bestand met alpha kanaal?
Een alphakanaal voegen wij toe wanneer een path niet voldoende is. Dit komt met name voor bij haarpartijen, bontkragen en detailrijke beelden. Op deze manier is het rendement maximaal.

Download hier onze uitleg voor Adobe Indesign.
Voldoet mijn internetbrowser?
Deze website kan het best bekeken worden met de volgende combinaties;
- Windows: Internet Explorer (8 en hoger), Firefox (32 en hoger), Google Chrome.
- Mac: Safari, Firefox, Google Chrome.

Zorg ervoor dat je besturingssysteem en webbrowser up-to-date zijn.
Welk bestandsformaat kan ik het beste kiezen?
Dat is afhankelijk van het doel waarvoor je het beeld wil gebruiken.
Voor een presentatie kun je beter PNG kiezen omdat de achtergrond dan transparant is. Zo kun je tekst of andere beelden er strak tegenaan plaatsen.
PSD is een goede keuze wanneer je je beeld wil gebruiken voor drukwerk.
Zijn mijn data en gegevens veilig?
Studio-Online gaat met veel zorg om met jouw beelden. Dit betekent dat je beelden na het uploaden door ons versleuteld worden, dit geldt ook voor jouw profielinformatie en wachtwoorden.
Door onze intelligente software worden jouw beelden gekoppeld aan jouw ID en voorzien van een unieke nummering per beeld, hierdoor is het onmogelijk dat jouw beelden bij andere gebruikers terecht komen. Fysieke toegang tot onze servers is tevens veilig ondergebracht bij een gespecialiseerde onderneming in hosting en beheer die ISO 9001 en ISO 27001 is gecertificeerd.
Worden mijn beelden vertrouwelijk behandeld?
De beelden blijven binnen onze beveiligde omgeving, in het bewerkingsproces worden deze beelden versleuteld bewerkt. Na het bewerkingsproces worden je beelden klaargezet voor jou. De beelden blijven versleuteld staan op onze servers zolang jij dat wilt (met een maximum van 3 maanden).
Kan ik beelden afkeuren?
Dat kan zeker, als het resultaat niet naar jouw wens is, dan zorgen wij dat dit kosteloos wordt hersteld.

Wij helpen je graag

Wil je ons iets vragen?
Bel of mail ons, wij helpen je persoonlijk en snel.

Je kunt ons elke werkdag van 09:00 - 17:00 bereiken.
(m.u.v. feestdagen)