Elk bedrijf of organisatie heeft een verhaal | Video

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Wat is jouw verhaal?

Elk bedrijf of organisatie heeft een verhaal. Wij helpen je dit verhaal helder te krijgen en verpakken het vervolgens in een creatief concept en een passende vorm: video, animatie of een mix. We begeleiden je van begin tot eind en bewaken het productieproces. Hierdoor zorgen we ervoor dat wat we aan het begin van het traject met elkaar afspreken ook echt tot uiting komt in het eindproduct. Het resultaat: een mooie video of animatie, efficiënt geproduceerd en voor een aantrekkelijke prijs.

Bedrijfsfilm/Brandmovie Promo/Aftermovie Productvideo Instructievideo/Tutorial Animatie Docuserie Overige services

Bedrijfsfilm/Brandmovie

Een bedrijfsfilm of brandmovie is de etalage van je bedrijf. Hierin laat je zien wie je bent, wat je doet, waar je voor staat en wat je missie is. De makers van Studio-Online zijn zowel inhoudelijk als visueel sterk. Samen maken we een inspirerende video of animatie die er mooi uitziet en staat als een huis.

Promo/Aftermovie

Promotievideo:
Wil je een product, missie of event onder de aandacht brengen? Zet een promovideo in. In een korte pakkende video kun je je boodschap helder verpakken en de kijker snel overtuigen.

Aftermovie/Registratie:
Evenementen, lezingen of presentaties. Kleinschalig of met duizenden bezoekers. Studio-Online heeft ruime ervaring met het maken van (sfeer)registraties. We verwerken de hoogtepunten in een aantrekkelijke aftermovie of verzorgen een integrale registratie.
Het is alsof je er zelf bij bent geweest!

Productvideo

Een productvideo is de ideale manier om je doelgroep op een overtuigende manier kennis te laten maken met je product. Door middel van een video krijgt jouw kijker meer connectie met het product. In je productvideo kan je laten zien hoe je product werkt, hoe het eruit ziet en hoe je het eventueel in elkaar zet of aansluit.

Instructievideo/Tutorial

‘How to’ video’s zijn populair. Het is een ideale manier om snel iets uit te leggen en een groot publiek te bereiken. Wij helpen je je boodschap helder, bondig en aantrekkelijk te verpakken. Eenmalig of in een serie.

Animatie

Animatie wordt steeds vaker ingezet in corporate uitingen. Het voordeel van animatie is dat je zowel het verhaal als de stijl helemaal zelf kunt bepalen en van begin tot eind naar je hand kunt zetten. Het is dé manier om je boodschap helder, bondig en aantrekkelijk te verpakken. Op dit moment zie je ook steeds vaker een mix van video en animatie. Het filmische gevoel van video wordt dan gecombineerd met coole animatie accenten.

Docuserie

Steeds vaker kiezen bedrijven en organisaties voor een documentaireserie. Bijvoorbeeld om de voortgang van een groot project te laten zien, een reeks testimonials of een campagne met meerdere afleveringen. Storytelling en human interest staan hierbij centraal. Verhalen en ervaringen van inspirerende mensen hebben een hoge ‘plakkracht’. Door regelmatig content te delen waar je doelgroep zich mee identificeert, creëer je een sterke community. Daarnaast is seriematig werken financieel interessant: hoe meer je afneemt hoe aantrekkelijker de prijs.

Overige services

Webinar:
In één keer een grote groep kijkers bereiken met je presentatie? Organiseer een webinar. Door de live interactie met je doelgroep kun je heel gericht en specifiek informatie overbrengen.

Greenscreen:
Zowel in een studio als op locatie verzorgen we greenscreen opnames. In de montage kunnen we vervolgens elke wereld in de achtergrond creëren die je maar wilt. Handig als je bijvoorbeeld midden in de zomer een tutorial voor de wintersport wilt opnemen.

Studio:
Groot of klein. Wij hebben een uitgebreid netwerk en vinden de studio die het best past bij jouw project.

Hoe werkt het?

Wij zijn ervaren makers met een passie voor beeld en een scherp oog voor de wensen van de klant. Wat past het best bij jou? Dat staat bij ons altijd voorop. Elk project heeft een vaste projectmanager die jouw organisatie kent en waarmee je snel kunt schakelen. We produceren efficiënt geproduceerd en leveren snel, met behoud van kwaliteit.

1. Briefing

Je aanvraag begint met het beantwoorden van een aantal vragen. Op basis van deze briefing geven we je een indicatie van de kosten.

2. Boodschap

Is de offerte akkoord dan gaan we aan de slag. Samen maken we je boodschap helder: wat wil je precies vertellen en welk gevoel wil je bij de kijker overbrengen?

3. Concept

We maken een creatief concept en kiezen de visuele vorm die het beste past bij jouw wensen.

4. Productie

Het is tijd om de taart te bakken! Tijdens het productieproces bewaken we de inhoud en de continuïteit zodat wat we aan het begin van het traject met elkaar hebben afgesproken aan het eind ook echt tot uiting komt.

5. Oplevering

De productie is klaar en wordt op de afgesproken datum opgeleverd. Uiteraard kunnen we aangepaste formaten aanleveren voor verschillende online kanalen.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact