Beeldbank

Veilig

Jouw data veilig bewaard

Flexibel

Slimme mogelijkheden

Goedkoop

Voordelige maandtarieven

Service

Persoonlijke service

Veilig

Jouw data veilig bewaard

Flexibel

Slimme mogelijkheden

Goedkoop

Voordelige maandtarieven

Service

Persoonlijke service

Beeldbank

Wat is de Beeldbank?

De Beeldbank hebben wij ontwikkeld om al je bestanden veilig en gestructureerd te kunnen delen en bewaren. Je hebt veel mogelijkheden om de beelden te labellen, collecties aan te maken en deze te delen met collega’s of externen. Ook is het verbonden met al onze overige diensten zodat je eenvoudig de beelden kunt laten bewerken.

Voordelen van de Beeldbank

Afhankelijk van het abonnement dat je kiest geniet je van de volgende voordelen wanneer je gebruik maakt van de Beeldbank:

  • Tot wel 20% korting op al je maatwerk
  • Eenvoudig toegang tot al je beelden en de mogelijkheid deze te delen met collega’s
  • Persoonlijk contact met onze beeldbewerkers
  • Koppeling met onze interne flow om zo de status van alle opdrachten te volgen
Collecties Cloud Abonnement Veilig Support

Collecties

Maak je eigen collecties aan om je bestanden netjes en overzichtelijk te beheren voor jezelf en je collega's. Een collectie is feitelijk een map waaraan de beelden gelinkt zijn, zo houd je het overzicht.

Cloud

Onbeperkt je data opslaan en organiseren in de Beeldbank. Onze cloud-oplossing is schaalbaar voor elke organisatie. Geen zorgen meer over je databundel, eenvoudig kunnen uitbreiden is nu mogelijk.

Abonnement

Een abonnement heeft veel voordelen en levert je ook korting op voor de overige diensten van Studio-Online. Kijk zelf welk abonnement het beste bij jouw organisatie past en probeer het eens.

Veilig

Je data veilig en versleuteld in de Beeldbank. Zo zijn jouw beelden, logo's en video's veilig en tegelijkertijd altijd bereikbaar wanneer je ze nodig hebt. Geef eenvoudig aan wie er uit jouw organisatie gebruik mogen maken en welke rechten de gebruiker heeft. Ontdek de vele mogelijkheden.

Support

Onze afdeling support geeft graag ondersteuning bij het inrichten van de Beeldbank. Dit kan op afspraak en telefonisch. Bij grote organisaties kunnen wij meedenken en samen een plan van aanpak maken zodat de integratie soepel verloopt. Vraag ons gerust om meer informatie.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact