Kleurbewerking

Probeer nu gratis

Hoge kwaliteit

Met ons ervaren team

Veilig

Je data veilig en versleuteld

Snel

Standaard binnen 48 uur

Service

Persoonlijke service

Hoge kwaliteit

Met ons ervaren team

Veilig

Je data veilig en versleuteld

Snel

Standaard binnen 48 uur

Service

Persoonlijke service

Kleuren bewerken op foto’s

Op zoek naar een studio die kleurbewerking voor foto’s, kleurcorrecties op huidtinten en het omkleuren van foto’s voor je doet? Wij bewerken jouw foto’s snel en met precisie.

Het woord kleurbewerking zegt het al; we bewerken hierbij de kleur van jouw afbeelding. We kunnen huidtinten corrigeren, het beeld in kleur aanzetten en foto’s omkleuren. Door middel van kleurbewerking halen we het maximale uit het beeld. We letten hierbij op witbalans, kleurzweem, verzadiging, scherpte en saturatie. Wij hebben veel ervaring en helpen je graag verder met zowel eenvoudige als ingewikkelde bewerkingen.

In onze applicatie vind je vier keuzes onder het kopje ‘kleurbewerking’:

  • Optimaliseren
  • Huidtinten aanpassen
  • Kleurcorrectie
  • Omkleuren

Optimaliseren

Het maximale uit een beeld halen, dat is voor jouw uitstraling of product een must. Ongeacht het gebruiksdoel; beeld wordt steeds belangrijker. De specialisten bij Studio-Online beoordelen je beelden en passen deze waar nodig aan op talrijke aspecten als witbalans, kleurzweem, verzadiging, scherpte en saturatie. Zo optimaliseren we jouw foto’s tot het beste resultaat. Met hetzelfde beeld meer uitstralen en toch herkenbaar blijven is onze missie.

Huidtinten aanpassen

Het aanpassen van huidtinten vereist veel ervaring en inzicht. De professionele beeldbewerkers bij ons bewerken met veel zorg en subtiliteit de huidtinten. Het komt regelmatig voor dat er in een magazine meerdere mensen op één pagina staan. Deze mensen zijn veelal afzonderlijk van elkaar gefotografeerd met het gevolg dat het totale beeld te onrustig wordt. Om dit te herstellen worden de huidtinten subtiel naar elkaar toegebracht. Dit gebeurt natuurlijk met uiterste precisie, zodat je altijd een natuurlijk resultaat krijgt.

Kleurcorrectie

We kunnen niet alleen huidtinten aanpassen, maar natuurlijk ook alle andere kleuren. Kleurcorrectie, ook wel color grading genoemd, is het verbeteren of aanpassen van de kleurtonen en kleursterkte. Kleurcorrecties zorgen ervoor dat verschillende afbeeldingen in lijn met elkaar blijven. We kunnen hierbij ook kleurtonen aan het beeld geven om een bepaalde sfeer neer te zetten.

Omkleuren

Verkoop je een product in tien verschillende kleuren? Dan kan je natuurlijk al deze producten één voor één fotograferen, maar efficiënter is om het product om te kleuren. Het scheelt tijd en je bent zo verzekerd van een consistente uitstraling.

Waarom kleurbewerking bij Studio-Online?

Bij ons krijg je altijd hoge kwaliteit door ons ervaren team van professionals. We leveren snel, standaard zelfs binnen 48 uur en we bieden persoonlijke service. Natuurlijk is je data bij ons veilig en versleuteld.

Geen zorgen

Onze professionals staan altijd voor je klaar. Dagelijks bewerken wij duizenden afbeeldingen voor onze klanten. Voor individuele fotografen, maar ook voor grote uitgeverijen en webshops. Daarbij is kwaliteit is onze belangrijkste prioriteit. Of het nu gaat om een complexe opdracht of juist een eenvoudige, bij ons kan je erop vertrouwen dat elk beeld professioneel bewerkt wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen én binnen de deadline.

Bespaar tijd

We hebben een slimme webapplicatie die jouw veel tijd bespaart. Je uploadt eenvoudig je bestanden in onze app en kiest welk soort kleurbewerking je wenst. Vervolgens kan je kiezen uit bestandsformaten en of je een vrijstaande afbeelding wilt of met een achtergrond.

Persoonlijk

Natuurlijk staat ons service team altijd voor je klaar. Onze zeer ervaren professionals werken graag met jou samen. Je kan onze studio in Amsterdam bellen, e-mailen en eventueel bezoeken. Wij hebben graag direct contact en zorgen er samen voor dat we jouw doelstellingen behalen.

Wil je meer weten over kleurbewerking?

Neem contact met ons op of...

Probeer nu gratis!