Kraagmontage

Probeer nu gratis

Snel

Standaard binnen 48 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Snel

Standaard binnen 48 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Kraagmontage voor kledingfotografie

Heb jij een kledingwebshop, maar weet je niet goed hoe je jouw kledingstukken goed moet fotograferen? Wij hebben dé oplossing voor je. Met kraagmontage zorgen we ervoor dat jouw kledingstukken natuurlijk en compleet ogen.

Wanneer je online kleding verkoopt is het gebruik van mannequins meestal gebruikelijk om je kleding goed te tonen. Door de pop krijgt de kleding de vorm die het ook op een mens zou hebben. Maar zo’n mannequin-pop ziet er niet zo professioneel uit. Daarom kiezen de meeste online retailers voor een ‘invisible mannequin’. Dit houdt in dat je de pop verwijderd uit je productfoto. Hierdoor ontbreken er soms stukken van je kleding, zoals de kraag. Maar dit kunnen ook andere onderdelen zijn, zoals de binnenkant van een mouw of een broek of de ondersnede van een vest. Door middel van kraagmontage kunnen wij jouw kledingstuk zo bewerken dat deze perfect wordt getoond op jouw (online) verkoopkanalen.

Wij hebben we veel ervaring met kraagmontage voor kledingfotografie. Lees meer over deze mogelijkheid en waarom dit voor jouw kleding de beste optie is.

Hoe werkt kraagmontage?

Je kunt een paspop gebruiken, deze aankleden en vervolgens fotograferen. Je fotografeert daarna los de delen van het kledingstuk die je nu niet ziet door de paspop. Met beeldbewerking wordt bijvoorbeeld de kraag of de binnenkant van de broek in het kledingstuk gemonteerd. Het effect is dat een kledingstuk wordt getoond alsof er een ‘onzichtbare mannequin’ in zit.

Ghost mannequin

Deze dienst wordt meestal kraagmontage, invisible mannequin of ghost mannequin genoemd. Dit komt doordat je de paspop eigenlijk weghaalt uit het kledingstuk met als gevolg dat je kleding op een natuurlijk manier getoond wordt.

Foto’s matchen in ons systeem

Automatisch beelden matchen voor montage? Geef de beelden die je gemonteerd wilt hebben dezelfde naam als het hoofdbeeld gevolgd door een liggend streepje of underscore en een oplopend cijfer onder de tien. b.v. oranjeblouse.png, oranjeblouse-1.png, oranjeblouse-2.png. Het systeem is hoofdlettergevoelig. Ons systeem herkent nu automatisch dat je deze beelden wil matchen voor montage. Handmatig beelden matchen voor montage? Upload je beelden en sleep deze, in stap 2, op elkaar. Ons systeem zal de op elkaar gesleepte beelden gebruiken voor montage.

Waarom kraagmontage bij Studio-Online?

Verkoop je kleding online of zit je in de mode business? Dan kan je veel voordeel halen uit deze techniek. Probeer onze service eerst helemaal gratis, onze specialisten gaan graag voor je aan de slag.

Wij staan voor je klaar

Onze professionals staan altijd voor je klaar. Wij bewerken dagelijks duizenden afbeeldingen voor onze klanten. Voor grote webshops, maar ook voor individuele fotografen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel bij complexe opdrachten als bij eenvoudige. Wij werken altijd volgens onze hoge kwaliteitseisen, zijn we zeer professioneel en halen we altijd de deadline.

Onze slimme app

We hebben een slimme webapplicatie die jouw veel tijd bespaart. Je uploadt eenvoudig je bestanden in onze app en geeft ze de juiste benamingen. Ons systeem matcht dan automatisch de goede bestanden met elkaar.

Persoonlijk

Natuurlijk staat ons service team altijd voor je klaar. Onze zeer ervaren professionals werken graag met jou samen. Je kan onze studio in Amsterdam bellen, e-mailen en eventueel bezoeken. Wij hebben graag direct content en zorgen er samen voor dat we jouw doelstellingen behalen.

“Wij als WPG Media werken al jaren erg prettig samen met Studio-Online, voor zowel fotografie als beeldbewerking van onze kinderboeken en magazines.” Patrick Swart / CEO WPG Media

“Voor SNS Bank is dit een fantastische oplossing, hierdoor heeft Studio-Online al onze 1200 medewerkers kunnen fotograferen en is onze zichtbaarheid vergroot naar onze klanten.” Pieter van der Krol / Marketing Retail SNS Bank

“Studio-Online is voor ons een goede partner in creatieve beeldbewerking. Zij leveren ons hoge kwaliteit en een goede service, dat is precies wat wij nodig hebben.” Ronnie van Tuijl / Goossens Wonen & Slapen / Fotografie

“Studio-Online is onze partner voor beeldbewerking. De kwaliteit in beeldbewerking en de ontwikkeling van een koppeling met onze workflow zijn hier een goed voorbeeld van. ” Patrick Wissink / Beeldredactie - Hearst & Quote

“Schiphol bouwt de luchthaven van de toekomst. Een uniek project met één grote uitdaging: de luchthaven moet 24/7 openblijven terwijl de nieuwbouw er dwars doorheen gaat. Dit spanningsveld is uitgangspunt voor deze docuserie. ” Schiphol Bouwt / Studio-Online Video

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact