fbpx

Kraagmontage

Probeer nu gratis

Snel

Standaard binnen 48 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Snel

Standaard binnen 48 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Kraagmontage voor kledingfotografie

Kost kledingfotografie je te veel tijd en moeite? Wij hebben dé oplossing voor je. Met kraagmontage zorgen we ervoor dat jouw kledingstukken natuurlijk en compleet ogen.

Wanneer je online kleding verkoopt is het gebruik van mannequins meestal gebruikelijk om je kleding goed te tonen. Door de pop krijgt de kleding de vorm die het ook op een mens zou hebben, maar zo’n mannequin-pop wil je liever niet op de foto hebben. Wij verwijderen deze pop uit jouw productfoto. Dit wordt ook wel de ‘invisible mannequin’ genoemd.

Hoe werkt kraagmontage?

Wanneer je je kleding fotografeert op een pop, ontbreken er vaak stukken van je kleding, zoals de kraag of bijvoorbeeld de binnenkant van een mouw of een broek. Deze ontbrekende stukken kun je los (van de pop) fotograferen en wij zorgen ervoor, door middel van kraagmontage, dat de ontbrekende delen in het kledingstuk worden gemonteerd.

Invisible mannequin

Kraagmontage, invisible mannequin of ghost mannequin zijn termen voor dezelfde bewerking.

Foto’s matchen in onze applicatie

Automatisch beelden matchen voor montage? Geef de beelden die je gemonteerd wilt hebben dezelfde naam als het hoofdbeeld gevolgd door een liggend streepje of underscore en een oplopend cijfer onder de tien. b.v. oranjeblouse.png, oranjeblouse-1.png, oranjeblouse-2.png. Het systeem is hoofdlettergevoelig. Ons systeem herkent nu automatisch dat je deze beelden wil matchen voor montage.
Handmatig beelden matchen voor montage? Upload je beelden en sleep deze, in stap 2, op elkaar. Ons systeem zal de op elkaar gesleepte beelden gebruiken voor montage.

Waarom kraagmontage bij Studio-Online?

Verkoop je kleding online of zit je in de mode business? Dan kan je veel voordeel halen uit deze techniek. Probeer onze service eerst helemaal gratis, onze specialisten gaan graag voor je aan de slag.

Wij staan voor je klaar

Onze professionals staan altijd voor je klaar. Wij bewerken dagelijks duizenden afbeeldingen voor onze klanten. Voor grote webshops, maar ook voor individuele fotografen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel bij complexe opdrachten als bij eenvoudige. Wij werken altijd volgens onze hoge kwaliteitseisen, zijn we zeer professioneel en halen we altijd de deadline.

Onze slimme app

We hebben een slimme webapplicatie die jouw veel tijd bespaart. Je uploadt eenvoudig je bestanden in onze app en geeft ze de juiste benamingen. Ons systeem matcht dan automatisch de goede bestanden met elkaar.

Persoonlijk

Natuurlijk staat ons service team altijd voor je klaar. Onze zeer ervaren professionals werken graag met jou samen. Je kan onze studio in Amsterdam bellen, e-mailen en eventueel bezoeken. Wij hebben graag direct contact en zorgen er samen voor dat we jouw doelstellingen behalen.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

Contact