Schaduw op foto's maken

Probeer nu gratis

Snel

Levering standaard binnen 24 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Snel

Levering standaard binnen 24 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Schaduw laten toevoegen?

Op zoek naar een studio die schaduwen aan jouw afbeeldingen kan toevoegen? Wij hebben een team professionals voor je klaar staan dat in een handomdraai schaduwen creëert voor jouw productfotografie.

Een schaduw wordt vaak gebruikt als beelden vrijstaand gemaakt zijn, maar je niet wilt dat het beeld gaat zweven. Het team van Studio-Online maakt eerst je beelden vrijstaand en voorziet daarna de beelden van de schaduw van jouw keuze.

In onze applicatie kun je kiezen voor drie verschillende soorten schaduwen:

  • Natuurlijke schaduw
  • Slagschaduw
  • Spiegelschaduw

Natuurlijke schaduw

We isoleren en neutraliseren de aanwezige schaduw zodat deze vervolgens vrijstaand gebruikt kan worden. Er is dan geen zweem meer aanwezig in de schaduw en de afbeelding kan dan gebruikt worden op elke gewenste achtergrond.

Slagschaduw

We creëren een schaduw volledig naar wens. Het voordeel van een slagschaduw is dat je deze kunt maken zoals jij dat wilt. Voor een folder of in de webshop heeft dat voordelen met betrekking tot de vaste ruimtes die voor beelden zijn gereserveerd. Indien de beelden gebruikt worden in je webshop heeft een slagschaduw als voordeel dat het rustig en overzichtelijk blijft. De schaduw krijgt een vaste positie en grootte. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt bij witte T-shirts om de zichtbaarheid te verbeteren.

Spiegelschaduw

Het diepte-gevoel van een beeld dat weerspiegelt op de ondergrond heet een spiegelschaduw. Het is uitermate geschikt voor het presenteren van je producten. Je kunt de lengte van de schaduw beperken tot een vaste afmeting, zodat ook het presenteren van meerdere producten overzichtelijk blijft.

Waarom schaduwen laten maken bij Studio-Online?

Wij zijn professioneel

Wij bewerken dagelijks duizenden afbeeldingen voor onze klanten en maken schaduwen in een handomdraai. Dit gaat natuurlijk met uiterste precisie, want kwaliteit is erg belangrijk voor ons. Net zoals dat we je afbeeldingen altijd voor de deadline aanleveren. Onze professionals geven jouw afbeeldingen natuurlijke schaduwen, slagschaduwen en spiegelschaduwen van de hoogste kwaliteit.

Probeer gratis

Wil jij niet dat jouw producten ‘zweven?’ Probeer dan gratis onze dienst. Uploadt eenvoudig en snel jouw foto’s en kies welke vorm van schaduw je wilt; slagschaduw, natuurlijke schaduw of spiegel schaduw.

Service

Onze zeer ervaren professionals staan altijd voor je klaar. Ons service team werkt graag met jou samen, bel naar onze studio in Amsterdam of stuur een mailtje. Wij hebben graag direct contact en werken het liefst samen naar jouw doelstellingen.

“Studio-Online is voor ons een goede partner in creatieve beeldbewerking. Zij leveren ons hoge kwaliteit en een goede service, dat is precies wat wij nodig hebben.” Ronnie van Tuijl / Goossens Wonen & Slapen / Fotografie

“Voor SNS Bank is dit een fantastische oplossing, hierdoor heeft Studio-Online al onze 1200 medewerkers kunnen fotograferen en is onze zichtbaarheid vergroot naar onze klanten.” Pieter van der Krol / Marketing Retail SNS Bank

“Wij als WPG Media werken al jaren erg prettig samen met Studio-Online, voor zowel fotografie als beeldbewerking van onze kinderboeken en magazines.” Patrick Swart / CEO WPG Media

“Schiphol bouwt de luchthaven van de toekomst. Een uniek project met één grote uitdaging: de luchthaven moet 24/7 openblijven terwijl de nieuwbouw er dwars doorheen gaat. Dit spanningsveld is uitgangspunt voor deze docuserie. ” Schiphol Bouwt / Studio-Online Video

“Studio-Online is onze partner voor beeldbewerking. De kwaliteit in beeldbewerking en de ontwikkeling van een koppeling met onze workflow zijn hier een goed voorbeeld van. ” Patrick Wissink / Beeldredactie - Hearst & Quote

Wil je meer weten over schaduw laten maken?

Neem contact met ons op!

Contact