Flexibel

Eenvoudig je team aanpassen

fotografie

Op locatie mogelijk

Persoonlijk

Met onze projectmanagers

Scherpe tarieven

Door ons landelijke netwerk

Flexibel

Eenvoudig je team aanpassen

fotografie

Op locatie mogelijk

Persoonlijk

Met onze projectmanagers

Scherpe tarieven

Door ons landelijke netwerk

Flexibele Teamfoto & Profielfoto

Een teamfoto geeft een bedrijf een gezicht en persoonlijkheid. Het laat klanten zien wie zich voor én achter de schermen voor hen inzetten. Dat wekt vertrouwen. Ben je op zoek naar een professionele teamfoto voor jouw bedrijf? Wij hebben dé ideale oplossing voor groeiende bedrijven. Dé Flexibele Teamfoto van Studio-Online.

Met de Flexibele Teamfoto tool plaats je gemakkelijk nieuwe aanwinsten op je teamfoto of haal je oud-werknemers weg. Met onze unieke Flexibele Teamfoto straal je professionaliteit uit en blijft je team altijd up-to-date.

We maken een Flexibele Teamfoto in vier stappen:

  • Individuele profielfoto
  • Teamfoto samenstellen
  • Beheren
  • Huisstijl toepassen

Lees hieronder meer over onze Flexibele Teamfoto of neem meteen een kijkje achter de schermen én ontdek hoe wij de ideale foto maken.

Hoe maken wij een Flexibele Teamfoto?

Wij maken een flexibele teamfoto in vier eenvoudige stappen.

1. Individuele profielfoto

De fotograaf maakt van iedere medewerker een professionele foto. Samen met de fotograaf kiest de medewerker de meest geschikte foto. Deze individuele foto is ideaal om (ook) als profielfoto te gebruiken.

2. Teamfoto samenstellen

Met de individuele foto’s kunnen gemakkelijk teamfoto's worden samengesteld. Voeg de personen toe aan de relevante teams en de teamfoto wordt aangemaakt.
Heb je een nieuwe medewerker? Dan voeg je hen eenvoudig toe aan het team en ontvang je een nieuwe teamfoto.

3. Beheren met de online applicatie

Vanuit onze applicatie, beheer je de foto’s eenvoudig. Je kan foto’s naar wens aanpassen, de posities van teamleden wijzigen of thema’s en sjablonen toevoegen. Je koppelt onze app gemakkelijk met andere CRM-systemen.

4. Pas je huisstijl toe op je teamfoto

We houden altijd rekening met de huisstijl wanneer we een foto schieten. Denk hierbij aan kleding, houding, kleur en vorm.

Teamfoto laten maken?

Op zoek naar hoogwaardige teamfoto’s tegen een scherpe prijs? Dan helpen wij je graag verder! We zetten jouw werknemers graag op de foto. Meer weten? Vul het formulier hiernaast in of...

Neem direct contact met ons op!