Hoe gaat Studio-Online om met Corona?

Hoe gaat Studio-Online om met Corona?

Om de verspreiding tegen te gaan, werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Afspraken tussen collega’s en met externen worden waar mogelijk altijd online gehouden. Voor beeldbewerking is onze dienstverlening volledig digitaal en online, hierin kunnen wij blijven leveren. Voor onze fotografie en video ligt dit wat anders en kijken wij naar de mogelijkheden die er zijn. Daarover meer in onderstaand bericht van Beitske, creative bij onze videotak.

Wat betekent dit voor jou als Studio-Online klant?

Onze dienstverlening is volledig digitaal en onze onderneming al jaren volledig online. Al onze medewerkers kunnen daarom vanaf elke locatie hun werk doen. Onze bedrijfsprocessen lopen gelukkig door en er verandert voor jou als klant dus niets. Pas een beetje op jezelf en op elkaar.

Video in tijden van Corona

Door Beitske / Creative

“Plotsklaps zag de agenda er heel anders uit. Onze tot vorige week nog bontgekleurde planning was gereduceerd tot een bijna blanco pagina. Evenementen afgelast, opdrachten gecanceld, budgetten bevroren. En nu? Wat kunnen wij als videomakers betekenen in deze turbulente tijd?

Eén van de leuke kanten van video maken heb ik altijd gevonden dat je iets vastlegt voor een grote groep mensen. Zij waren er niet bij, maar door het zien van de video voelt het wel zo. En precies dat is wat nu beter werkt dan ooit: online video. Iedereen is thuis én online. Murw van de Corona-updates en down door alle slechtnieuws berichten, hebben mensen behoefte aan inspiratie.

Een opbeurende videoboodschap, een livestream van een les of bijeenkomst waar geen publiek bij mag zijn, een impressie van een mooi initiatief. (Bijna :-)) alles kan. Wij helpen graag je ideeën helder te krijgen, de video snel te maken en het online te zetten. Bel of mail ons voor een gratis intakegesprek.
Wij staan voor je klaar!”

Beitske Stoelinga / Beitske@studio-online.nl