fbpx

Dit is hét moment om te investeren in video

Dit is hét moment om te investeren in video

 

Video is nog nooit zo populair geweest als nu en dat is logisch. Met video laat je als bedrijf in een paar minuten zien wie je bent, waar je voor staat en wat voor product of dienst je verkoopt. Online is het op dit moment de meest effectieve marketingtool die je kunt inzetten. Naar verwachting leidt in 2021 maar liefst 84% van al het internetverkeer naar video. Video is dus dé manier om door je doelgroep gevonden te worden. Waar wacht je nog op zou je denken. Onze ervaring is dat bedrijven vaak wel willen maar niet precies weten waar te beginnen of hoe het aan te pakken. Door de corona crisis is er veel beweging: reorganisaties, nieuwe koersen, andere communicatiestrategieën, aangepaste budgetten. Het is een periode van grote verandering, maar ook van grote kansen. Juist nu is het maken van een goede video of beter nog een serie, de investering meer dan waard.

Wat is een goede video?

Dat hangt helemaal af van wat en wie je wilt bereiken. Een van de leukste kanten van ons vak is om dát samen met jou helder te krijgen. In korte tijd verdiepen wij ons in jouw bedrijf en ambities, om zo een duidelijk beeld te krijgen van waar jij behoefte aan hebt. Dit doen we door het stellen van de juiste vragen en, misschien nog wel belangrijker, door goed te luisteren en de input tussen de regels door te verzamelen. Want juist daar ligt vaak essentiële informatie verborgen. Zodra we het verhaal helder hebben is de volgende stap om dit in een sterk concept en de beste visuele vorm te gieten: video, animatie, motion graphic of een mix. Het kan allemaal. We zullen je een aantal opties voorleggen en zo samen tot de beste keuze komen. Dan begint het bakken van de taart! Maak je geen zorgen: wij zijn ervaren bakkers en begeleiden het baktraject van begin tot eind. Hierbij letten wij natuurlijk op de lekkerste mix van de beste ingrediënten, de gewenste planning én we zorgen dat de taart ook echt wordt zoals we hebben afgesproken. Het resultaat: een mooie video die overtuigt en smaakt naar meer!

Ben je benieuwd hoe wij jouw verhaal kunnen vertellen in video, bel of mail dan vrijblijvend met onze projectmanager Beitske voor meer informatie: 06 – 47 08 34 16 / beitske@studio-online.nl.

Wie weet tot snel!
De videomakers van Studio-Online

 

ACTIE: maak nu kans op een gratis 60 minuten online consult. Stuur een mailtje of bel ons en je hoort meteen of je hiervoor in aanmerking komt.