Een bedrijfsfilm laten maken door een professional

Neem contact met ons op

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm laten maken? Wij bedenken samen met jou de juiste inhoud en maken hier een sterk staaltje visueel werk van. We zorgen voor een inspirerende bedrijfsfilm of animatie die er mooi uitziet en staat als een huis.

Een bedrijfsfilm laten maken is de juiste keuze wanneer je professionaliteit wilt uitstralen. In een bedrijfsfilm laat je in één oogopslag zien wat je bedrijf doet, wie je bent en waar je voor staat. Een bedrijfsvideo is dé manier om je verhaal op een originele manier te tonen. Met een sterke bedrijfsfilm maak je een goede eerste indruk en kom je professioneler over naar de buitenwereld. Kortom, een professionele bedrijfsvideo vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Hertog-Jan: 100 jaar passie voor bier

Voor Hertog-Jan maakten wij een reeks bedrijfsfilms. In deze eerste video uit de reeks gingen we terug naar de ontstaansgeschiedenis van Hertog-Jan in het Limburgse Arcen.

Hoe maken wij een bedrijfsfilm?

Wij maken jouw bedrijfsfilm in vijf stappen.

1. Briefing

Je aanvraag begint met het beantwoorden van een aantal vragen. Op basis van deze briefing geven we je een indicatie van de kosten.

2. Boodschap

Een goede bedrijfsfilm maak je niet ieder jaar. Je zet je bedrijf één keer goed neer in een video. Wat wil je precies vertellen en welk gevoel wil je overbrengen aan je kijker? En ook belangrijk, wie is je kijker eigenlijk? Wij helpen je bij het helder formuleren van je boodschap en het goed neerzetten van jouw verhaal.

3. Concept

Met een duidelijke boodschap kunnen wij aan de slag. We proberen jouw idee zo goed mogelijk te verwezenlijken. Wij maken een creatief concept en kiezen in overleg met jou de visuele vorm die het beste past bij jouw wensen.

4. Productie

Het is tijd om de taart te bakken! We plannen een opnamedag(en) in en komen met onze cameraploeg bij jou op locatie. Tijdens deze dag filmen we al het beeldmateriaal dat we nodig hebben om jouw verhaal te vertellen.

Tijdens het productieproces bewaken we de inhoud en de continuïteit, zodat het eindresultaat aansluit bij wat we aan het begin van het traject met elkaar afgesproken hebben.

5. Oplevering

Je bedrijfsfilm is klaar! De beelden zijn gemonteerd en tot één mooi geheel gemaakt, met het juiste ritme, een muziektrack die precies past bij de sfeer en bijvoorbeeld een voice-over die de kijker helemaal meeneemt in jouw verhaal. We leveren de bedrijfsfilm op de afgesproken datum op. Natuurlijk kunnen we de video aanleveren in aangepaste formaten, zodat ze perfect passen bij jouw online kanalen.

Voice-overs voor je bedrijfsfilm

Een professionele voice-over kan een belangrijk aspect zijn voor jouw professionele bedrijfsfilm. Met een voice-over laat je niet alleen je boodschap zien, maar laat je ook van je horen. Op deze manier kan je eenvoudig veel informatie overbrengen. Wij werken al jaren samen met een professioneel voice-over bureau. Zij hebben een zeer divers aanbod aan mannelijke en vrouwelijke stemmen in verschillende talen.

Kosten van je bedrijfsfilm

Als je een bedrijfsfilm wilt laten maken dan wil je ook weten wat het kost. De kosten zijn altijd afhankelijk van jouw wensen. We maken vrijblijvend een realistische offerte op basis van jouw briefing. Of kunnen je een ruime inschatting geven.

Bij ons horen de volgende services bij het maken van een bedrijfsfilm:
• Projectmanagement
• Conceptcreatie
• Productie & (eind)redactie
• Regie
• Opname & montage (incl. crew en apparatuur)
• Reiskostenvergoeding
• Audio nabewerking
• Afkoop muziekrechten

Dit krijg je bij ons:

  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Persoonlijke begeleiding
  • Professionaliteit
  • Korte lijnen
  • Snelle levering

Veelgestelde vragen over de bedrijfsfilm

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een video waarin je laat zien wie je bent als bedrijf, wat je doet en waar je voor staat. Kortom, een professionele bedrijfsvideo vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is dé manier om je verhaal te vertellen aan werknemers, leveranciers, klanten of potentiële klanten. Met een sterke bedrijfsvideo maak je een goede en professionele indruk op de buitenwereld. Het is als het ware een digitaal visitekaartje.

Wat kost een bedrijfsfilm?

De prijs van een bedrijfsfilm is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal dagen dat we moeten filmen, de grootte van het filmteam en gebruiken we een drone ja of nee? Om ervoor te zorgen dat je niet verrast wordt aan het einde van een productie vul je bij ons altijd eerst de briefing in. Op basis daarvan maken we een indicatie van de kosten.

Wat is de ideale lengte van een bedrijfsfilm?

De lengte van je bedrijfsfilm is afhankelijk van het doel van de video. Voor je social media kanalen is een minuut ongeveer de maximale lengte en voor online marketing soms nog korter. Ga je de bedrijfsvideo afspelen op een beurs? Dan kan hij gerust wat langer zijn natuurlijk. Advies nodig? Onze experts weten precies wat de ideale lengte voor jouw film is.

Wat voor voice-overs hebben jullie?

Wij werken al jaren samen met een professioneel voice-over bureau. Zij hebben bieden ruime keuze uit mannen- en vrouwenstemmen in meerdere talen die jouw verhaal kunnen vertellen.

Bedrijfsfilm laten maken?

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Dan helpen wij je graag verder. Ons team van ervaren professionals zet jouw specifieke wensen om in een prachtige bedrijfsfilm van hoge kwaliteit. Meer weten?

Neem contact met ons op!
Boxsizer image

Bedrijfsfilm of promotievideo?

Een bedrijfsfilm en een promotievideo worden nog wel eens met elkaar verward. Een promotievideo focust zich op een nieuw product of dienst of laat een evenement zien. Je zet één product of specifieke dienst in de spotlights. Bij een bedrijfsfilm toon je alles aspecten van je bedrijf of merk.

Lees meer over promo video's
Boxsizer image

Productvideo

Heb je een nieuw product en wil je deze tot in detail laten zien? Door middel van een filmpje krijgt jouw kijker meer connectie met het product. Je laat zien hoe je product werkt, wat het kan en hoe je het gebruikt.

Lees meer over productvideo
Boxsizer image

Animatie

Een bedrijfsfilm maken kan natuurlijk ook door middel van een animatievideo. Animatie wordt steeds vaker in gezet voor corporate uitingen. Je kan hierdoor de boodschap op een leuke, aantrekkelijke en bondige manier vertellen.

Lees meer over animatie