Zet jouw onderwerp in de spotlight met een promotiefilm

Neem contact met ons op

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Promotiefilm laten maken?

Ben je op zoek naar een promotiefilm voor een evenement, nieuw product of dienst? Wij maken voor jou een aantrekkelijke promo met de juiste impact. Mooi om naar te kijken, inhoudelijk boeiend en natuurlijk passend binnen jouw DNA en huisstijl.

Een promotiefilm is de ideale manier om aandacht te vragen voor een nieuw product, dienst of evenement. Hiermee maakt je doelgroep op een leuke en laagdrempelige manier kennis met jouw product. Het zorgt voor een goede indruk en is dé manier om je doelgroep op een krachtige manier te informeren. Een goede promotiefilm informeert, inspireert en overtuigt.

Schiphol App: Indoor Wayfinding

Voor de nieuwe feature 'Indoor Wayfinding' in de Schiphol app maakten wij een promotiefilm. Hierin beweegt de app-gebruiker zich soepel en 'smooth' over de luchthaven.

Waarom een promotiefilm laten maken?

Je verhaal snel en duidelijk overbrengen

Het mooie van film is dat je informatie veel sneller kan overbrengen dan met een droge tekst. Omdat je ook beelden te zien krijgt, hoef je minder uit te leggen en is het voor kijkers sneller duidelijk wat je wilt promoten. Bovendien onthouden mensen informatie uit een video over het algemeen veel beter dan informatie die ze hebben gelezen.

Video’s zijn aantrekkelijker dan tekst

Mensen die surfen op het internet zijn sneller geneigd tot het kijken van een korte video van één of enkele minuten dan het lezen van een complete tekst. Zo’n zeven op de tien personen geeft hier zelfs nadrukkelijk de voorkeur aan. Met een promotiefilm vergroot je dus de kans dat meer mensen jouw verhaal horen.

Zet je verhaal kracht bij met beeld en geluid

Film geeft jou meer mogelijkheden om jouw promotie sterker te laten overkomen dan met tekst het geval is. Dankzij beelden en muziek of geluidseffecten van hoge kwaliteit kun je jouw verhaal spannender maken of meer nadruk geven aan wat verteld wordt. En een sterker verhaal is natuurlijk zeer waardevol voor de promotie van een product, dienst of evenement.

Op meerdere kanalen in te zetten

Een promotiefilm plaats je makkelijk op de verschillende online kanalen van jouw bedrijf. Wij leveren jou om die reden de film in verschillende formaten aan, zodat deze overal in de beste kwaliteit te zien is. Je hoeft daardoor zelf niets te veranderen aan de video. Hoe meer kanalen je inzet om jouw promotiefilm te tonen, des te groter is het bereik dat je ermee hebt.

Hoe maken we een promotiefilm?

Een geslaagde promovideo staat of valt bij een professionele aanpak. Wij doen dit in vijf stappen.

1. Briefing

We beginnen naar aanleiding van jouw aanvraag met een briefing. Aan de hand van jouw antwoorden op onze vragenlijst kunnen we je al een indicatie geven van de kosten. Ook weten we zo welk doel je voor ogen hebt, wie je doelgroep is en wat je wilt promoten. Ga je akkoord met de offerte, dan gaan wij aan de slag met jouw promotiefilm.

2. Boodschap

Het belangrijkste van een goede promotiefilm is de boodschap. Wat wil je precies vertellen aan je kijker? Alleen met een heldere boodschap kan je een goede promo maken. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag bij het goed formuleren van de boodschap.

3. Concept

We maken een creatief concept en kiezen de visuele vorm die het beste past bij jouw product, dienst of evenement. We zorgen dat het concept staat als een huis, voordat we aan de daadwerkelijke productie beginnen.

4. Productie

Het is tijd om de taart te bakken! Tijdens het productieproces bewaken we de inhoud en de continuïteit zodat wat we aan het begin van het traject met elkaar hebben afgesproken aan het eind ook echt tot uiting komt.

5. Oplevering

De productie is klaar en wordt op de afgesproken datum opgeleverd. Uiteraard kunnen we aangepaste formaten aanleveren voor verschillende online kanalen.

Wat kost een promotiefilm?

De kosten van een promotiefilm lopen uiteen. Wij hanteren geen standaard prijzen voor onze video’s omdat we altijd maatwerk leveren. Op basis van jouw briefing sturen we je snel een vrijblijvende offerte. Bij ons zijn de volgende services standaard bij de prijs inbegrepen (tenzij anders overeengekomen):

 • Projectmanagement
 • Conceptcreatie
 • Productie & (eind)redactie
 • Regie
 • Opname & montage (incl. crew en apparatuur)
 • Reiskostenvergoeding
 • Audio nabewerking
 • Muziekrechten

Dit krijg je bij ons:

 • Hoge kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Persoonlijke begeleiding
 • Professionaliteit
 • Korte lijnen
 • Snelle levering

Veelgestelde vragen over promotiefilms

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm is een video waarin jouw product, dienst of evenement centraal staat. Je kan deze film inzetten om aandacht te trekken van de doelgroep, ze te informeren over jouw product en ze aan te zetten tot actie.

Waarom een promotiefilm?

Met een promotiefilm trek je de aandacht op een professionele manier. Video is een krachtig middel om jouw dienst, product of evenement over te brengen aan je (potentiële) klant. We zorgen er samen voor dat jouw promotiefilm je boodschap met impact overbrengt.

Wat kost een promotiefilm?

Wij hanteren geen vaste prijzen omdat alle promotiefilms anders zijn. Daarom beginnen we altijd met een briefing en maken op basis daarvan een snelle realistische kosteninschatting.

Wat is de ideale lengte van een promotiefilm?

Een promotiefilm moet niet te lang zijn, dan verlies je de aandacht van de kijker. Afhankelijk van de doelgroep en je platform kun je denken aan een film tussen 1 en 3 minuten.

Promotiefilm laten maken?

In een promotiefilm focus je op één product, specifieke dienst of één bepaald evenement en zet deze in de spotlight. Weten wat wij voor jou kunnen doen, neem dan snel contact op!

Contact