Een nieuw product, dienst of evenement? Met een promotiefilm zet je jouw onderwerp in de spotlight!

Neem contact met ons op

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Een geslaagde film staat of valt bij een professionele aanpak. Wij doen dit in vijf stappen:

Lees meer over onze promotiefilms en ontdek hoe wij voor jou de beste films kunnen maken.

1: Briefing

Je aanvraag begint met het beantwoorden van een aantal vragen. Op basis van deze briefing geven we je een indicatie van de kosten.

2: Boodschap

Is de offerte akkoord dan gaan we aan de slag. Samen maken we je boodschap helder: wat wil je precies vertellen en welk gevoel wil je bij de kijker overbrengen?

3: Concept

We maken een creatief concept en kiezen de visuele vorm die het beste past bij jouw wensen.

4: Productie

Het is tijd om de taart te bakken! Tijdens het productieproces bewaken we de inhoud en de continuïteit zodat wat we aan het begin van het traject met elkaar hebben afgesproken aan het eind ook echt tot uiting komt.

5: Oplevering

De productie is klaar en wordt op de afgesproken datum opgeleverd. Uiteraard kunnen we aangepaste formaten aanleveren voor verschillende online kanalen.

Hoe maken wij een promotiefilm?

De briefing van jouw promotiefilm

We beginnen naar aanleiding van jouw aanvraag met een briefing. Aan de hand van jouw antwoorden op onze vragenlijst kunnen we je al een indicatie geven van de kosten. Ook weten we zo welk doel je voor ogen hebt, wie je doelgroep is en wat je wilt promoten. Ga je akkoord met de offerte, dan gaan wij aan de slag met jouw promotiefilm.

De boodschap van je promovideo

Het belangrijkste van een goede promotiefilm is de boodschap. Wat wil je precies vertellen aan je kijker? Alleen met een heldere boodschap kan je een goede promo maken. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag bij het goed formuleren van de boodschap.

Het concept voor jouw film

Nadat we samen een duidelijke boodschap hebben geformuleerd, gaan we aan de slag. We maken een creatief concept en kiezen de visuele vorm die het beste past bij jouw product, dienst of evenement. We zorgen dat het concept staat als een huis, voordat we aan de daadwerkelijke productie beginnen.

De productie van jouw promotiefilm

We gaan nu echt aan de slag met het maken van je film. We filmen, monteren en bewaken hierbij continu de inhoud, zodat het eindresultaat precies wordt, zoals we van tevoren hebben besproken. Een goede promotiefilm geeft de kijker het gevoel dat hij de boodschap niet mag missen.

Oplevering je promotiefilm

De productie is klaar. We leveren de film op de afgesproken datum op. Natuurlijk kunnen we de promotiefilm aanleveren in verschillende formaten die passen bij jouw online kanalen.

“BUILDING THE AIRPORT OF THE FUTURE” Schiphol docuserie / video Studio-Online

Casus: Schiphol

Promotievideo laten maken in Amsterdam

Een bedrijfsfilm en een promotievideo worden nog wel eens verward met elkaar. In een bedrijfsfilm toon je alles aspecten van je bedrijf, je visie, je missie. In een promotiefilm focus je op één product, specifieke dienst of één bepaald evenement en zet deze in de spotlights.

+31 (0)20 – 2442540

Veel gestelde vragen over promotiefilms

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm is een video waarin jouw product, dienst of evenement centraal staat. Je kan deze film inzetten om aandacht te trekken van de doelgroep, ze te informeren over jouw product en ze aan te zetten tot actie.

Waarom een promotiefilm?

Met een promotiefilm trek je de aandacht op een professionele manier. Video is een krachtig middel om jouw dienst, product of evenement over te brengen aan je (potentiële) klant. We zorgen er samen voor dat jouw promotiefilm je boodschap met impact overbrengt.

Wat kost een promotiefilm?

Wij hanteren geen vaste prijzen omdat alle promotiefilms anders zijn. Daarom beginnen we altijd met een briefing en maken op basis daarvan een snelle realistische kosteninschatting.

Wat is de ideale lengte van een promotiefilm?

Een promotiefilm moet niet te lang zijn, dan verlies je de aandacht van de kijker. Afhankelijk van de doelgroep en je platform kun je denken aan een film tussen 1 en 3 minuten.