Styling & retouche

Probeer nu gratis

Snel

Standaard binnen 48 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Snel

Standaard binnen 48 uur

Hoge kwaliteit

Met onze professionals

Veilig

Jouw data veilig en versleuteld

Service

Persoonlijke service

Foto’s laten stylen of retoucheren?

Met Styling & Retouche zorgen wij ervoor dat jouw product er perfect uitziet; recht, zonder kreukels en stofjes. Wij hebben veel ervaring met het ‘oppoetsen’ van productfoto’s en zorgen voor een natuurlijk maar smooth effect.

In onze applicatie vind je onder ‘Styling & Retouche’ de volgende vier opties:

  • Styling fashion
  • Styling product
  • Beeld aanzetten
  • Rechtzetten

Wil je kleding of een ander product er netter uit laten zien? Kies dan voor Styling fashion of Styling product. Je beeld wordt dan ook automatisch rechtgezet. Is je beeld niet groot genoeg voor je opmaak, kies dan Beeld aanzetten. Dan maken wij er een stukje voor je aan. Staan je beelden alleen niet helemaal recht, kies dan voor Rechtzetten. Styling & Retouche wordt aangeboden in combinatie met vrijstaand maken.

Styling fashion

Styling wordt vaak gebruikt bij kleding. Het is vaak moeilijk om een product perfect te stylen voor de fotografie; er blijven altijd vouwen en kreukels zichtbaar. Wanneer wij het beeld voor je retoucheren maken wij het kledingstuk op je afbeelding zoals de ontwerper het bedoeld heeft. In deze bewerking minimaliseren wij de storende elementen en maken we het kledingstuk symmetrisch. Ook zorgen we dat het product rechtgezet wordt. Deze vorm van nabewerking bespaart je tijd bij het fotograferen en geeft vaak een beter resultaat.

Styling producten

Wanneer wij het beeld voor je retoucheren zorgen wij dat er niets te zien is van beschadigingen aan hoekjes of randjes van de verpakking. Wij zorgen dat het product er prachtig uit komt te zien zonder storende elementen. Ook stof, kleine krassen of deukjes worden meegenomen in deze bewerking. Uiteindelijk wordt het product rechtgezet en is het klaar voor gebruik.

Beeld aanzetten

Soms is het beeld net niet geschikt om liggend te gebruiken of ontbreekt er hoogte in het beeld. In dat geval zorgen onze specialisten dat het beeld aangepast wordt in hoogte of breedte. Er wordt beeld bij gecreëerd zodat je het beeld toch op de gewenste breedte of hoogte kunt gebruiken. Zowel stockbeeld als gefotografeerd beeldmateriaal dat niet past binnen de vaste afmetingen, voor verschillende doeleinden als web, mobiel of magazines, kunnen wij aanpassen.

Rechtzetten

Soms komt het voor dat een product net een beetje scheef gefotografeerd is. Dit is natuurlijk storend in een folder of webshop. Daarom zetten wij productafbeeldingen eenvoudig recht. Je producten ogen een stuk netter wanneer ze recht staan. Dit is een simpele klus met groots resultaat.

Waarom laten retoucheren bij Studio-Online?

Probeer het gratis

Bij ons mag je altijd eerst gratis uitproberen. Dus upload jouw foto’s in onze webapplicatie en kies hoe je jouw afbeelding wilt stylen of retoucheren. Je hebt de volgende opties:

  • Styling product
  • Rechtzetten
  • Styling fashion
  • Beeld aanzetten

Wij zijn professioneel

Wij bewerken dagelijks duizenden afbeeldingen voor onze klanten en stylen en retoucheren graag jouw afbeeldingen. We hebben een hoge kwaliteitsnorm en ons team bestaat uit zeer ervaren professionals. We stylen jouw producten, zetten ze recht of zetten het beeld aan voor een beter resultaat. Natuurlijk allemaal op tijd voor de deadline.

Service

Onze zeer ervaren professionals staan altijd voor je klaar. Ons service team werkt graag met jou samen, bel naar onze studio in Amsterdam of stuur een mailtje. Wij hebben graag direct contact en werken het liefst samen naar jouw doelstellingen.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op of...

Probeer het gratis!