In een klap een grote groep mensen bereiken?

Neem contact met ons op

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Kwaliteit

Door onze professionals

Snelheid

Door onze kennis en ervaring

Betrouwbaarheid

Op ons kun je rekenen

Korte lijnen

Een efficiënte workflow

Instructievideo laten maken

In een klap een grote groep mensen bereiken? Met een instructievideo leg je gemakkelijk en eenvoudig iets uit aan een groot publiek. Wij maken een instructievideo helemaal naar jouw wensprofessioneel, helder en natuurlijk op een aantrekkelijke manier verpakt.  

‘How to’ video’s zijn erg populair, omdat video één van de beste manieren is om de aandacht van je kijkers vast te houden.  Een instructievideo is een ideale manier om snel iets uit te leggen en een groot publiek te bereiken. Met een ‘tutorial’ zoals de video’s ook wel genoemd worden, leg je op een makkelijke manier uit hoe je kijkers iets moeten doen of uitvoeren. Een instructievideo is dus een effectief hulpmiddel voor jouw klanten of werknemers.

Wij maken in vijf stappen jouw instructievideo:

Een instructiefilm laten maken? Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijk bij een goede instructievideo. Wij helpen je graag in vijf stappen. Lees meer over onze instructievideo’s en ontdek hoe wij voor jou de beste instructies vastleggen op film.

1: Briefing

Je aanvraag begint met het beantwoorden van een aantal vragen. Op basis van deze briefing geven we je een indicatie van de kosten.

2: Boodschap

Is de offerte akkoord dan gaan we aan de slag. Samen maken we je boodschap helder: wat wil je precies vertellen en welk gevoel wil je bij de kijker overbrengen?

3: Concept

We maken een creatief concept en kiezen de visuele vorm die het beste past bij jouw wensen.

4: Productie

Het is tijd om de taart te bakken! Tijdens het productieproces bewaken we de inhoud en de continuïteit zodat wat we aan het begin van het traject met elkaar hebben afgesproken aan het eind ook echt tot uiting komt.

5: Oplevering

De productie is klaar en wordt op de afgesproken datum opgeleverd. Uiteraard kunnen we aangepaste formaten aanleveren voor verschillende online kanalen.

Instructievideo laten maken

De briefing van jouw instructievideo

Iedere instructievideo begint met een goede briefing. Die briefing geef jij zelf, door onze vragenlijst in te vullen. We weten daardoor direct wat je voor ogen hebt met je instructievideo. Op basis hiervan maken wij ook een inschatting van de kosten voor je instructievideo. Na akkoord op de offerte, gaan wij meteen aan de slag.

De boodschap van je instructievideo

Bij een instructievideo is het van groot belang dat de boodschap helder, duidelijk en eenvoudig wordt uitgelegd. Je wilt je kijkers kort en helder instrueren. Wat wil je precies vertellen aan je kijkers? Wil je uitleggen hoe een bepaald product of dienst werkt of wil je vertellen hoe de bedrijfsprocessen verlopen? Alleen met een duidelijk doel en boodschap kan je een effectieve instructievideo maken.

Het concept

Nadat het doel en de boodschap van jouw instructievideo duidelijk zijn, gaan we aan de slag met het concept. We werken een creatief concept uit en kiezen de visuele vorm die hierbij past. Ook bepalen we hier of we werken met ‘tekst in beeld’ of bijvoorbeeld met een pakkende voice over.

De productie van jouw instructievideo

In de productiefase gaan we echt aan de slag met het maken van de video. We filmen, monteren en bewaken continue het concept. Op deze manier wordt het eindresultaat precies zoals we hebben besproken. Een goede instructievideo is van begin tot eind helder en to the point.

Oplevering je instructievideo

De productie is klaar. We leveren de film op, op de afgesproken datum. Natuurlijk kunnen we de instructievideo aanleveren in verschillende formaten die passen bij jouw online kanalen.

Dit krijg je bij ons:

  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Persoonlijke begeleiding
  • Professionaliteit
  • Korte lijnen
  • Snelle levering

“BUILDING THE AIRPORT OF THE FUTURE” Schiphol docuserie / video Studio-Online

Casus: Schiphol

Instructievideo laten maken in Amsterdam

Wil je een instructievideo laten maken in of rondom Amsterdam? Maak dan een afspraak met ons. Ons team van professionals staan voor jou klaar en zetten jouw specifieke wensen om in een aantrekkelijke instructievideo.

+31 (0)20 – 2442540

Veel gestelde vragen over instructiefilms

Wat is een instructiefilm?

Een instructievideo legt eenvoudig uit hoe iets moet of juist niet moetEen visuele handleiding dus.

Waarom een instructiefilm?

Met een video bereik je een grote groep mensen en houd je de aandacht van je kijkers langer vast. Je kan op een eenvoudige, efficiënte en professionele manier iets overbrengen en/of leren aan je kijkers.

Wat kost een instructiefilm?

Wij hanteren geen vaste prijzenomdat alle video’s anders zijn. Daarom beginnen we altijd met een vragenlijst, zodat we een duidelijke briefing hebben en op basis daarvan een vrijblijvende offerte kunnen maken.

Wat is de ideale lengte van een instructiefilm?

De ideale lengte van een instructievideo is afhankelijk van wat je wilt uitleggen aan je kijker. Toch is het van belang dat de video niet te lang duurt, zodat je kijker niet afhaakt en de instructie volledig overkomt.